Aktuelnosti

Najbolje iz Srbije 2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, u ime predsednice Vlade Srbije, prisustvovao je svečanoj dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije 2019“, gde je istakao da je danas u Srbiji lepo, ali i teško biti privrednik, ali da svi oni svojim proizvodima i uspesima ne promovišu samo sebe, već i celu Srbiju, te da uvek imaju podršku države, javnosti i građana u svom  radu.

“Samo vi znate koliko truda i znoja potrošite da bi uspeli i ostvarili svoje snove, da bi imali dobar proizvod, plasirali  ga na tržište i u uslovima oštre strane konkurencije, uspeli u tome i da ga potrošači zavole”, rekao je Đorđević.

Kako je naveo, zahvaljujući PKS I MTT, tradicionalna akcija “Najbolje iz Srbije”, postaje ozbiljna podrška afirmaciji domaćih kompanija prvenstveno. Ove godine, kriterijumi za dobijanje priznanja bili su definisani posebnom metodologijom, učestvovalo je 270 brendova u 23 kategorije, a nagrade su dodeljene u 21.

“Večeras stojim sa druge strane zajedno sa žirijem koji je odlučio o tome ko je bio najbolji u ovoj godini. S obzirom na to da znam šta je konkurencija i važnost kvaliteta, trebalo je da svi vi budete proglašeni za najboljeg. Međutim, izbor će pasti na jednog, u svakoj kategoriji, najboljeg od najboljih”, rekao je ministar, a zatim uručio priznanja robnim brendovima u kategoriji „Roba svakodnevne potrošnje“ za hranu - kompaniji „Karneks“, za piće kompaniji „Zaječarsko pivo“ i za hemiju, kozmetiku, farmaceutske i ostale proizvode kompaniji „Duel“.

 

Izvor: minrzs.gov.rs

 

Ulogujte se